Kuhinja marmelad in piškotov

Seveda pa ves pridelek ni namenjen za žganjekuho. Gospodinje rade skuhajo različne vrste domačih marmelad, ki so zadnja leta postale eden izmed prepoznavnih znakov Jelenovega grebena. Na voljo je že skoraj ducat okusov: od malinove, bučne do jagodne z rožmarinom.

 Zakaj so naše marmelade tako okusne in slastne? Kuhanje marmelade je hišna tradicija. O tem priča prababičin zvezek z recepti, ki je razstavljen v vitrini. Skrbno zapisan skozi rod več generacij, ki so pustile svoj pečat. Marmelado lahko uporabljamo kot samostojen sladki namaz za zajtrk ali kot glavno sestavino najokusnejših tort, ki jih pripravljamo v slaščičarni Jelenov greben. 

Ne smemo pozabiti na vsestransko uporabo marmelad v naših piškotih, ki obogatijo vsako praznično mizo. V tem prostoru skoraj vsaj dan diši po omamno dišečih in sveže pečenih piškotih. Marmelade se odlično  podajo tudi h glavnim divjačinskim jedem. V konzervirnici se konzervirajo tudi šampinjoni v kisu, ki so še vedno prepoznavni element Jelenovega grebena.

Prav tako imamo široko ponudbo domačih piškotov, ki jih prilagajamo potrebam na trgu in sezoni. 
Tako skrbimo, da iz naše kuhinje vedno omamno dobro diši. 

Pomaknite se na vrh