»Pri nas so jutra drugačna«
SLO / CRO / EN / IT / DE / RU

Več kot nepozabna doživetja

Obiščite nas, doživite oddih na malo drugačen način. Čakajo vas nepozabna doživetja...
Moja košarica
Število izdelkov: 0
Skupni znesek: 0,00 €
Naroči izdelke
Rezerviraj zdaj

Splošni pogoji

Rabati

Rabate določamo glede na višino zneska na fakturi, oziroma po letni pogodbi poslovnega partnerja.

Namen prodaje

Vsi naši artikli so namenjeni za promocijske namene in privatne namene. V skladu z zakonom nismo dolžni naročenih artiklov menjavat zaradi napačno naročenih velikosti, zaradi lastne rabe. Količine minimalnih naročil najdete v poglavju: MINIMALNA KOLIČINA NAROČANJA

Splošni pogoji

Cene v katalogu POSLOVNA DARILA 2013 in na spletni strani www.jelenov-greben.si so vele maloprodajne in že vsebujejo 22% DDV (davka na dodano vrednost). Veljajo do odprodaje zalog ali izdaje novega kataloga. Blago Vam odpremimo takoj, če so na zalogi, ali najkasneje v roku 5 dni od plačila oziroma po izdani ponudbi-predračunu. Pri naročilu graviranja se rok dobave podaljša za čas, ki je potreben za graviranje.

Plačilni pogoji

Cene so oblikovane za plačila po predračunu oz. ob prevzemu blaga. Za stalne in zveste stranke podjetja Jelenov greben. pa veljajo plačilni pogoji po pogodbi.

Naročanje blaga in informacije

Blago lahko naročite z graviranjem ali brez. Na podlagi vašega naročila pa vam bomo sestavili ponudbo. Naročila sprejemamo po e-mailu: info@jelenov-greben.si. Na telefonih številkah: 03 /5829 046 in 031 838 390 pa smo Vam na voljo za vse informacije.

Izdaja blaga

Blago izdamo:1. Ob prejemu nakazila na naš transakcijski račun pri Banka CELJE SI56 0638 1012 8330 866. 2. Ob plačilu računa na sedežu podjetja, ob prevzemu naročenega blaga.3. Ob plačilu po povzetju, vendar le za negravirano blago.

Dostava blaga

V primeru, da zaloga določenega artikla poide, ne jamčimo ponovne nabave blaga. Blago lahko prevzamete osebno ali pa ga prejmete po POŠTI SLOVENIJE. Stroške dostave poravna kupec po uradnem ceniku distributerja ob prevzemu naročenega blaga. Za naročila nad 100,00 € neto (brez ddv-ja) pa vam dostavo krije naše podjetje.

Minimalna količina naročila

Minimalne količine naročila za drobne artikle (kemični svinčniki, vžigalniki...) so njihova originalna pakiranja, običajno 50 kos. Znesek minimalnega naročila je 20,00 € neto.

Končne določbe

Morebitne reklamacije je potrebno uveljaviti v zakonskem roku 8 dni od prevzema blaga s komisijskim zapisnikom. Zgolj telefoničnih reklamacij ne sprejemamo, oz. ne moremo upoštevat v skladu z zakonom. Morebitna reklamacija ne velja za že potiskano ali gravirano blago, če storitev ni bila naročen pri nas.

Pri tisku kataloga ali na spletni strani ne izključujemo možnost napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.
Jelenov greben
Olimje 90
3254 Podčetrtek
Slovenija
T: +386 (0)3 5829 046
T: +386 (0)3 5829 412
info@jelenov-greben.si
GPS koordinate
46.147217, 15.560728
izdelava spletnih strani
ETREND