»Pri nas so jutra drugačna«
SLO / CRO / EN / IT / DE / RU

Več kot nepozabna doživetja

Obiščite nas, doživite oddih na malo drugačen način. Čakajo vas nepozabna doživetja...
Moja košarica
Število izdelkov: 0
Skupni znesek: 0,00 €
Naroči izdelke
Rezerviraj zdaj

Poroke

Pri nas vam pomagamo tudi pri organizaciji porok. Z veseljem vam svetujemo in vam podamo namige, da se na svoj poročni dan čim lepše pripravite. Želimo, da bi skupaj ustvarili prelepe spomine in da bi vaš "veseli dan" preživeli brezskrbno.

Unikaten pristop

Poroka zahteva unikaten pristop, zadovoljiti goste na poroki pa je za nas poseben izziv. Z veseljem ga sprejmemo in pogostitev izdelamo po vaših željah! Pripravljamo tudi pogostitve pred cerkvijo, po meri pa vam pripravimo posebne jedilnike: poročno kosilo ali večerjo z zabavo in večimi strežnimi hodi.

Za nepozabno doživetje, z večjim številom povabljenih gostov,  pa vam priporočamo naš sanjski JABOLČNI RANČ, kjer vam v idiličnem ambientu pripravimo odlične pogoje za sanjsko poroko. Tukaj priporočamo naš pester hladno topli bife.

                                

Korak za korakom...

Z veseljem vas korak za korakom, postopoma pripravimo na poročni dan. Skupaj z vami sestavimo jedilnik, ki ga povežemo z našimi specialitetami in jedmi, ki so po vašem okusu. Pripravimo vam tudi sladko sadna namizna stojala.
Po naročilu izdelamo (zgraviramo) tudi namizne jedilnike in SEDEŽNI RED:

Prav tako lahko kar v naši slaščičarni naročite POROČNO TORTO.
     

 

Darila

Pripravimo vam tudi darilca za svate. V naši trgovini "Zlata skrinjica" imamo 1001 idejo, posebej veseli pa smo, če vam lahko izdelamo nekaj čisto unikatnega, darila ki imajo vašo osebno noto.

Ob kozolcu pa imamo tudi idealen prostor za otroško zabavo in vam pomagamo pri svetovanju animacije in varstva otrok, medtem ko se lahko vi popolnoma sprostite in uživate v odraslem programu.

JELENOV GREBEN, VSE NA ENEM MESTU!
    


     
     
 
      


 


 
»
31
MAJ

POD GREBENOM

Še več sob in "vintage" kavarnica...
Preberi več
»
 
Cena: 5,00 €
Podrobno o izdelku
Jelenov greben
Olimje 90
3254 Podčetrtek
Slovenija
T: +386 (0)3 5829 046
T: +386 (0)3 5829 412
info@jelenov-greben.si
GPS koordinate
46.147217, 15.560728
izdelava spletnih strani
ETREND