Poroke

Pomagamo vam tudi pri organizaciji poroke. Z veseljem vam svetujemo in vam podamo namige, da se na svoj poročni dan čim lepše pripravite. Želimo, da bi skupaj ustvarili prelepe spomine in da bi vaš “dan ljubezni” preživeli brezskrbno.

Unikaten pristop

Korak za korakom...

Skupaj z vami sestavimo poročni jedilnik, ki ga povežemo z našimi specialitetami in jedmi po vašem okusu. 

Pripravimo tudi sladko-sadna namizna stojala.

Po naročilu izdelamo dizajn namiznih jedilnikov (opcija: pavus papir ali gravura na les). Prav tako izdelamo dizajn za sedežni red in oštevilčenje miz.  

Nudimo pa tudi široko ponudbo poročnih tort iz naše slaščičarne. Pri izdelavi torte upoštevamo vaše želje glede okusov in izgleda. 

Poroke

Civilni obred

Na Jelenovem grebenu ponujamo dve lokaciji za izvedbo civilnega obreda: poročni paviljon z razgledom na vasico Olimje ali v primeru večjega števila gostov: travnik za kozolcem. 

V ceno civilnega dela je zajeto ozvočenje za govor matičarja in penina za mladoporočenca, priči in matičarja. 

Zaupajte nam vaše želje...

Organizacija poroke je lahko kar zahteven projekt.

Prilagodimo se vašim željam in vam na dogovorjeni lokaciji pripravimo:

  • slavnostno omizje
  • hladno topli bife ali pa le kanapeje in narezke
  • postrežemo s primerno ohlajeno pijačo

Darila, napisi in sedežni red

Na voljo so vam tudi darila za svate. V naši trgovini “Pri mami” imamo 1001 idejo, posebej veseli pa smo, če vam lahko izdelamo nekaj čisto unikatnega za poroke.

Ob kozolcu  imamo tudi idealen prostor za otroško zabavo. Pomagamo vam pri izbiri animacij in varstva otrok. Tako se lahko vi popolnoma sprostite in uživate brez skrbi za vaše otroke.

Nudimo vam izdelavo lesenih napisov za poročno torto, sedežnega reda, lesenih tablic in drugo. Na voljo smo vam za vse želje.

Za več vprašanj glede izvedbe poroke ali rezervacije termina smo vam na voljo na e-mail naslovu: uplevnik@jelenov-greben.si

Pomaknite se na vrh